EXTRA NABESCHOUWING: E-team E2 flikt het!

Redactie – Afgelopen zaterdag was de, zoals de KNHB het noemt, “landelijke finale dag”. Ofwel het NK, zoals het officieus genoemd wordt. Het E-team E2 mocht hier strijden om drie plekken in de overgangsklasse met 7 andere teams. De teams die ook om de plekken streden waren; De Pont E2 en Somival uit de overgangsklasse, CHT en Push E2 uit regio zuid, Evergreen on Wheels en Doing uit regio midden en Tukkers United E2 uit dezelfde regio als The E-team E2. Deze teams werden opgesplitst in twee poules. Poule A bestond uit CHT, Somival, Evergreen on Wheels en The E-team E2. De andere poule bestond uit Push E2, Doing, De Pont E2 en Tukkers United E2. Voor deze dag waren Ruben, Marnix, Dylan, Endri, William en Ivo opgeroepen. Verder kon in uiterste nood en beroep op Michel gedaan worden.

De poulewedstrijden gingen geweldig, vol strijd werd gestreden en alle drie wedstrijden werden dan ook gewonnen door The E-team. Hierdoor moest in de halve finale aangetreden worden tegen de nummer twee uit de andere poule. Dit was, verrassenderwijs, De Pont E2. Een strijdplan mocht niet baten en de wedstrijd ging verloren met ruime cijfers. The E-team kon zich opmaken voor de spannendste wedstrijd van de dag en de laatste kans voor een plek in de overgangsklasse. De tegenstander was een bekende, het team waar de dag mee begon. Het werd een zenuwslopende wedstrijd waaruit duidelijk werd dat vijf wedstrijden op één dag spelen toch wel wat teveel van het goede was. Uiteindelijk kon met veel moeite een 6-5 overwinning uit het vuur gesleept worden. THE E-TEAM E2 SPEELT VOLGEND JAAR OVERGANGSKLASSE!!!!

Voor het eerst in de geschiedenis van het E-team komen twee van haar teams in de landelijke competitie uit! Het zal een zwaar, maar memorabel seizoen gaan worden waarin we iedere speler dubbel zo hard nodig zal zijn! Maar wij hebben er zin in!

Geef een reactie