Een nieuw logo voor The E-team Emmen

Oplettende kijkers die ons Instagram-account in de gaten houden, is het wellicht al opgevallen. Sinds kort heeft The E-team Emmen een nieuw logo.

Na 15 jaar gespeeld te hebben met hetzelfde logo, is besloten dat het tijd werd voor verandering. Hiertoe is besloten om een nieuw logo te laten ontwerpen.

Hierbij hebben wij ons laten inspireren door het oude logo, als dank naar (oud)-spelers, -trainers en vrijwilligers die deze prachtige club hebben opgericht en gemaakt naar wat het nu is, een bloeiende vereniging die mensen de ruimte biedt om te sporten op het niveau. Ten opzichte vna het oude logo is het ene en ander strakker vormgegeven en gelijk getrokken met de huisstijl van onze moedervereniging (G.S.C. Emmen). Daarnaast biedt het nieuwe logo de mogelijkheid om deze in zwart/wit weer te geven, op bijvoorbeeld kleding, als watermerk en merchandise.

In de komende periode zal het oude logo dan ook steeds meer plaats gaan maken voor het nieuwe. Om te beginnen op de social mediakanalen, op het nieuwe trainingspak en de nieuwe rugplaten welke binnenkort onthuld worden.

Als E-team Emmen willen we William Hartman hartelijk bedanken voor de tijd en energie die hij in dit project heeft gestopt.

Geef een reactie