VOORBESCHOUWING: E-team verhuist!

Redactie – Aanstaande zaterdag is er in sportcentrum Pagedal te stadskanaal de eerste competitiedag voor hoofd- en overgangsklasse van het seizoen 2016/2017. Vanwege de nieuwe eisen van de KNHB is The E-team noodgedwongen uitgeweken naar een andere gemeente. Dit omdat in er de gemeente Emmen geen enkele sporthal is waar minimaal 2 hoofdklassevelden met minimale omloopruimte gehuisvest kunnen worden. In het Pagedal is dit wel het geval, meer dan genoeg ruimte zelfs!

De teams die in het seizoen 2016/2017 strijden om het landskampioenschap zijn: de Pont, E-team Emmen, GP Bulls, GIDOS, Upward en Push. De teams die dit jaar strijden om het kampioenschap in de overgangsklasse, en daarmee een ticket voor de hoofdklasse, zijn: Black Scorpions, de Pont E2, Kampong, Somival, Tukkers United en Upward E2.

The E-team vangt het seizoen aan om 12 uur tegen Upward en om 5 uur volgt de wedstrijd tegen GIDOS, het volledige schema is hier te vinden. Tegelijkertijd met de competitiedag vindt ook een internationaal rolstoelschermtoernooi plaats in de naastgelegen sportzaal.

Het adres is: Sportcentrum Pagedal, Hoveniersweg 1 9502 BW te Stadsknaal. Een routebeschrijving is hier te vinden.

Geef een reactie