VOORBESCHOUWING: E-team in actie in Drachten

Redactie – Morgen komen er vier teams van The E-team in actie tijdens de laatste competitiedag te Drachten.

Het 2e team speelt in de strijd om promotie 4 wedstrijden tegen alle teams uit de competitie. Het dient minimaal 2 punten meer te halen dan directe concurrent Stick-Flyers E1, die met 2 wedstrijden beduidend minder punten kunnen halen, om op de tweede plek te eindigen. Mocht The E-team E2 2e worden, dan mag het tijdens het NK strijden met de nummers 4 en 5 uit de overgangsklasse en de andere nummers 1 en 2 uit de regio’s om 3 plaatsen in de overgangsklasse voor volgend jaar. Theoretisch gezien kan het E-team nog eerste worden, die kans is echter, gezien de vorm van Tukkers United E1, vrij klein.

E-team E3 speelt beide wedstrijden tegen een club uit Amersfoort, te weten Keistad Rollers E1 en E2, mocht meer of evenveel punten halen als Stick-Flyers E2, dan speelt het volgend jaar weer in de 2e klasse.
In de derde klasse is de eindstand al zo goed als bepaald, aangezien de nummer 1 promoveert en er geen degradatie is. Desondanks belooft het ook voor The E-team E4 en E5 een leuke dag te worden met veel spannende wedstrijden op het programma.

Bent u benieuwd hoe het The E-team er vanaf brengt? Kom dan vooral kijken en The E-team aanmoedigen, het adres is: Splitting 65, 9202 LD Drachten. De wedstrijden beginnen om 11 uur, een uitgebreid schema is via deze link te bekijken.

Tot ziens in Drachten!

Geef een reactie