VOORBESCHOUWING: Alle teams in actie in Arnhem

Redactie – Aanstaande zaterdag komen, voor het eerst sinds de promotie van de E1, alle vijf teams in actie tijdens een competitiedag in Arnhem. Deze dag is een gecombineerde dag waarbij zowel de landelijke als de regionale competitie tegelijk gespeeld worden. E-team E1 speelt tegen Upward E1, GP Bulls E1 en De Pont E1. Zij kan bij winst de aansluiting met de top 4 hervinden.
E-team E2 speelt tegen de nummer 2 Stick Flyers E1 en Upward E3 en kan bij winst de felbegeerde tweede plek, die toegang tot het NK biedt, terug in handen krijgen. E-team E3 speelt voor lijfsbehoud en dient daarvoor te winnen van directe concurrent Stick Flyers E2. Verder staat er voor hun nog een zware wedstrijd tegen de nummer 1 Upward op het programma.
E-team E4 en E5 doen goed mee in de derde klasse, E-team E4 zou theoretisch gezien nog kampioen kunnen worden, al is de kans erg klein. Het belooft al met al een spannende dag te worden! De gedetailleerde wedstrijdschema’s kunt u hier en hier vinden.

Het adres van de sporthal is: Sportcentrum Valkenhuizen Beukenlaan 15, Arnhem

Geef een reactie